De basis van uw slaapcomfort

Een goede matras maak echt het verschil. Er zijn veel soorten matrassen die al snel gaan doorhangen en geen ondersteuning meer bieden. De kwaliteit van het materiaal is daarom van groot belang. Matrassenreus De Lux biedt enkel matrassen aan die van topkwaliteit zijn en 100% Belgisch zijn.

Al kiest je een matras op basis van pocketveren, bonnellveren, latex, koudschuim en visco-elastisch schuim. Bij ons ben je zeker dat je naar huis gaat met een matras dat echt bij je past!

MAtras inhoud

Kies ik beter voor een harde of een zachte matras?

Of je nu beter een harde matras of een zachte neemt hangt af van wat voor jou het aangenaamste voelt. Maar het allerbelangrijkste is dat je drukpunten over de volledige matras verspreid worden waardoor je veel aangenamer en dieper zal slapen. Over de hardheid of zachtheid van de matras is geen algemene regelgeving. Een matras moet voldoende steun geven aan je drukpunten. De ideale hardheid van een matras is eigenlijk afhankelijk van jouw lengte, gewicht en persoonlijke voorkeuren. Kom gerust langs, wij geven advies op jouw maat!

harde of zachte matras?